Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Verzekeringen

Sluit uw schadeverzekeringen online

Ons kantoor biedt een goed en compleet assortiment schade- en levensverzekeringen voor particulieren en bedrijven. U moet daarbij denken aan diverse verzekeringen voor werken, wonen, gezin, verkeer en recreatie. De verzekeringen kunnen zowel los als in een pakket worden afgesloten, waarbij kortingen kunnen oplopen tot wel 12 %.

Wij zijn onafhankelijk en adviesvrij, dat wil zeggen dat wij vrij zijn om u producten van verschillende verzekeringsmaatschappijen te adviseren. Ons kantoor heeft geen verplichting om verzekeringen bij bepaalde instellingen onder te brengen.

Uw persoonlijke wensen en situatie staan in ons advies altijd centraal. Ook na het afsluiten van een verzekering staan wij voor u klaar. U kunt hierbij denken aan begeleiding bij een schademelding of afwikkeling, doorgeven en verwerken van wijzigingen of aan bemiddeling in conflictsituaties tussen u en de verzekeraar.

Wij begeleiden u met alle plezier bij de keuze van uw verzekeringen, maar bieden u ook de mogelijkheid om zelfstandig een keuze te maken op elk gewenst moment van de dag. Via de online knop kunt u zelf uw premie berekenen en/of een verzekering afsluiten. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk advies, neem dan contact met ons op!

Maak een afspraak...