Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Bloesemlaan 4

3181RD Rozenburg

€  350.000,- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

UITGEBREIDE PRESENTATIE MET FOTO'S EN PLATTEGROND BINNENKORT TE ZIEN OP FUNDA !

Eens in de zoveel tijd kom je een huis binnen en wordt je als makelaarskantoor zeer aangenaam verrast tijdens een rondleiding door de eigenaar. Deze riante, uitstekend onderhouden eengezinswoning, gelegen in een mooie, kindvriendelijke omgeving aan de Bloesemlaan, is een dergelijke woning. Ook u zult ongetwijfeld prettig verrast worden door alle bezienswaardigheden tijdens een tour door deze woning, met als kers op de taart, een fantastische 2e etage met een hele hoge Wow-factor. De prachtige, door een architect ontworpen, unieke kapverdieping hebben de huidige eigenaren in 2013 op de woning laten bouwen en is voorzien van een nokhoogte van ca. 3,32 meter, mooie knieschotten, inbouwspots, een dakkapel van ca. 8 meter breed, shutters en nog veel meer. Kosten noch moeite zijn gespaard bij het realiseren van deze prachtig afgewerkte en goed geīsoleerde 2e etage.

De woning heeft verder een gezellige L-vormige woonkamer met een moderne laminaatvloer, een sfeervolle gashaard en een schuifpui met toegang tot de achtertuin op het zuidwesten. De keuken in hoekopstelling heeft diverse inbouwapparatuur (grotendeels van Siemens). De 1e etage heeft maar liefst 4 slaapkamers, een kast op de overloop met wasmachineaansluiting en een ruime badkamer met douche en 2e toilet. De omvang van de nieuwe kapverdieping op de 2e etage is indrukwekkend en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt en naar eigen wens worden ingedeeld. Deze verdieping wordt nu gebruikt als slaap- en werketage. Hier kan makkelijk nog een extra 6e slaapkamer worden gerealiseerd, indien gewenst.

De woning is verder voorzien van kunststof kozijnen met HR++ dubbelglas, 10 zonnepanelen, kiep-/kantelramen, muurisolatie (tussenmuren), sfeerverlichting buiten, diverse designradiatoren, nieuw voegwerk, mooie shutters, een zonnescherm over de volle breedte, voorbereiding domotica en nog heel veel meer.

Ben u op zoek naar een ruime, uitstekend onderhouden eengezinswoning met 5 slaapkamers, waarbij alles keurig netjes is afgewerkt, wacht dan niet te lang en reserveer nu alvast een plek voor een bezichtiging.

Kenmerken

Soort woning:Eengezinswoning Bouwjaar:1976
Aantal kamers:6 Woonoppervlakte:145 m2
Inhoud:450 m3 Verwarming:C.V.-combiketel
Warm water:C.V.-combiketel Buitenruimte:Voor- en achtertuin
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-Kunststof kozijnen met HR++ dubbelglas

-10 zonnepanelen

-Energielabel A

-Kiep-/kantelramen

-Gevels gereinigd en geimpregneerd

-Nieuw voegwerk

-Grote nieuwe kapverdieping

Foto's

foto van Bloesemlaan 4
foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4 foto van Bloesemlaan 4

Kaart