Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Rivierenlaan 143

3181DP Rozenburg

€  305.000,- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

UITGEBREIDE PRESENTATIE MET FOTO'S EN PLATTEGROND TE ZIEN OP FUNDA !

Intern nagenoeg volledig gerenoveerde, geschakelde eengezinswoning met 4 slaapkamers, voor- en achtertuin, vrijstaande stenen berging en achteruitgang. De woning is na aankoop in 2016 door de huidige eigenaren intern geheel gestript en opnieuw opgebouwd. Zo zijn alle leidingen (water en gas) vervangen en is overal de elektra vernieuwd (16 groepen met 4 aardlekschakelaars). Het dak is geisoleerd. De keuken is volledig vernieuwd. Het sanitair is totaal vernieuwd. Diverse muren zijn voorzien van spachtelputz. Radiatoren zijn vervangen. Dakgoten zijn vernieuwd. Houten klompenhok is vervangen door een gemetselde klompenhok en vergroot. Kortom, het is teveel om op te noemen. Een compleet overzicht met de renovatiewerkzaamheden is aanwezig en kan op verzoek ter beschikking worden gesteld.

Indeling: vernieuwd entree, gemetselde klompenhok met meterkast en grote schuifkastenwand, keurig afgewerkte, ruime L-vormige woonkamer met een lichte laminaatvloer, vernieuwd plafond met inbouwspots en genoeg ruimte voor een eethoek en zitgedeelte. Luxe halfopen keuken met een inductiefornuis met 5 kookzones en oven, granieten aanrechtblad, Quooker, vaatwasser en afzuigkap. Via de keuken toegang tot de royale achtertuin met stenen berging en achteruitgang. Tussenhal met modern gerenoveerd toilet met hangend closet en fonteintje.

1e etage: overloop, 3 slaapkamers, allen voorzien van een moderne laminaatvloer en plafonds met inbouwspots. Luxe, gerenoveerde badkamer met ligbad, inloopdouche met rainshower, 2e toilet, designradiator, wastafel in meubel, vloerverwarming en afzuigsysteem.

2e etage: deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap en keurig netjes afgewerkt. Er is een royale voorzolder met de ketelruimte en een opstelplaats voor wasmachine en droger (aparte groepen) en een 4e slaapkamer met een laminaatvloer en dakkapel.

Als u op zoek bent naar een woning waar u zonder verdere investeringen direct in kunt intrekken maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Soort woning:Eengezinswoning Bouwjaar:1971
Aantal kamers:5 Woonoppervlakte:122 m2
Inhoud:416 m3 Verwarming:C.V.-combiketel
Warm water:C.V.-combiketel Buitenruimte:Voor- en achtertuin
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-Circa 134m2 eigen grond

-Bouwjaar 1971

-Kunststof kozijnen met dubbelglas

-Hardhouten dakkapel

-Nieuwe binnendeuren

-Nieuw elektra

-Nieuwe gas- en waterleidingen

-Dakgoten vervangen (zinkbak + ombouw)

-Inbouwspots in de gehele woning

Foto's

foto van Rivierenlaan 143
foto van Rivierenlaan 143

Kaart