Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Krekelveen 218

3205RH Spijkenisse

€  235.000,- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

UITGEBREIDE PRESENTATIE MET FOTO'S EN PLATTEGROND TE ZIEN OP FUNDA !

In een kindvriendelijke, groene omgeving gelegen, sfeervolle eengezinswoning met een zonnige voortuin op het zuidoosten met vrijstaande stenen berging, een gedeelde achtertuin op het noordwesten, 3 slaapkamers en een dakkapel aan zowel de voor- en achterzijde van de 2e etage. De woning bevindt zich in een fijne, rustige woonomgeving van woonwijk Waterland met diverse voorzieningen nabij, zoals het winkelcentrum, openbaar vervoer, scholen, diverse sportfaciliteiten en Park Waterland. Een fijne eengezinswoning in een ideale omgeving voor zowel starters als doorstromers op de woningmarkt.

Indeling:

Via een gezamenlijke poort toegang tot de zonnige voortuin op het zuidoosten, vrijstaande stenen berging, entree van de woning, hal met meterkast en plavuizen vloer, net toilet met fonteintje, toegangsdeur naar de royale woonkamer met een sfeervolle allesbrander in een schouw, trapkast, deur naar de voortuin en genoeg ruimte voor een zitgedeelte en een eethoek. Open keuken met apparatuur, verlaagd plafond met inbouwspots en toegangsdeur naar de gezamenlijke achtertuin op het noordwesten. De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

1e etage: ruime overloop met een vaste kast, zeer royale hoofdslaapkamer aan de voorzijde (voorheen 2 kamers) met een verlaagd plafond met inbouwspots, slaapkamer aan de achterzijde, volledig betegelde badkamer met douche, 2e toilet en vaste wastafel. Door het terugplaatsten van een scheidingswand in de hoofdslaapkamer kan op deze etage een extra slaapkamer worden gerealiseerd.

2e etage: deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Slaapkamer aan de voorzijde met veel bergruimte achter de knieschotten, achterkamer met opstelplaats C.V-ketel en wasmachineaansluiting. Op de 2e etage is een doorgetrokken dakkapel aan de voor- en achterzijde geplaatst waardoor hier veel extra woonruimte is gerealiseerd.

Bijzonderheden:

-Circa 87 m2 eigen grond

-Bouwjaar 1979

-3 slaapkamers (met de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te realiseren)

-Zonnige voortuin op het zuidoosten

-Gezamenlijke achtertuin van 59 m2 met apart kadastraal nummer (1/4 onverdeeld aandeel)

-Kunststof en hardhouten kozijnen

-Plavuizen vloer met vloerverwarming

-Betonnen vloeren

-C.V.-ketel Vaillant uit 2007

-Gebruiksoppervlakte wonen circa 107 m2

-Bruto inhoud woning circa 298 m3

-Officieel BBMI/NEN 2580 meetrapport aanwezig

-Voor de maten verwijzen wij u naar de plattegrond

-Oplevering in overleg

Ook voor hypotheekadvies of het vrijblijvend berekenen van uw hypotheekmogelijkheden kunt u bij ons terecht.

Ongeacht de kwaliteit van het object, wordt in verband met het bouwjaar een ouderdom- en asbestclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Aanvullend op het voorgaande wordt in de koopovereenkomst een niet-Bewonings clausule opgenomen.

Het object is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel de woning zorgvuldig is opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Eengezinswoning Bouwjaar:1979
Aantal kamers:5 Woonoppervlakte:107 m2
Inhoud:298 m3 Verwarming:C.V. combiketel
Warm water:C.V. combiketel Buitenruimte:voor- en achtertuin
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-Kunststof en hardhouten kozijnen met dubbelglas

-Betonnen vloeren

-Vloerverwarming

-Rustig gelegen

Foto's

foto van Krekelveen 218
foto van Krekelveen 218

Kaart