Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Kastanjelaan 4

3181BK Rozenburg

€  235.000,-- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

UITGEBREIDE PRESENTATIE MET FOTO'S EN PLATTEGROND (BINNENKORT) TE ZIEN OP FUNDA !

Hoekwoning gelegen in een rustige woonwijk met ruime voor-, zij- en achtertuin, vrijstaande stenen en achteruitgang. De woning heeft 3 slaapkamers, een royale woonkamer, ruime keuken en een vaste trap naar de zolderetage. In 2000 is de achtergevel op de begane grond in de volle breedte uitgebouwd. Boven de uitbouw is er een dakterras van ca. 15m2. In 2013 is een strook grond van ca. 80 m2 aan de zijkant aangekocht waardoor de totale grondoppervlakte uitkomt op ca. 200 m2. De zolderetage is geisoleerd met Rockwool. De gevels zijn (gedeeltelijk) geisoleerd met schuim en de kruipruimte is voorzien van bodemisolatie van DroCom.

Ook voor hypotheekadvies of het vrijblijvend berekenen van uw hypotheekmogelijkheden kunt u bij ons terecht.

Ongeacht de kwaliteit van het object, wordt in verband met het bouwjaar een ouderdom- en asbestclausule in de koopovereenkomst opgenomen.

Het object is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel de woning zorgvuldig is opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Hoekwoning Bouwjaar:1966
Aantal kamers:5 Woonoppervlakte:89 m2
Inhoud:357 m3 Verwarming:C.V. combiketel
Warm water:C.V. combiketel Buitenruimte:voor-, zij- en achtertuin
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-Achteruitbouw over de volle breedte

-Hardhouten kozijnen met dubbel glas

-200 M2 eigen grond

-Voor-, zij- en achtertuin

Foto's

foto van Kastanjelaan 4
foto van Kastanjelaan 4 foto van Kastanjelaan 4 foto van Kastanjelaan 4 foto van Kastanjelaan 4 foto van Kastanjelaan 4 foto van Kastanjelaan 4 foto van Kastanjelaan 4 foto van Kastanjelaan 4 foto van Kastanjelaan 4 foto van Kastanjelaan 4 foto van Kastanjelaan 4 foto van Kastanjelaan 4

Kaart