Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Wilhelminastraat 38

3181VN Rozenburg

€  260.000,-- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

UITGEBREIDE PRESENTATIE MET FOTO'S EN PLATTEGROND TE ZIEN OP FUNDA !!

Goed onderhouden, centraal gelegen eengezinswoning op circa 136 m2 eigen grond met een voor- en zonnige achtertuin op het westen en achterom. De begane grond heeft een betonnen ondervloer met daarop plavuizen met vloerverwarming. Aan de achterzijde is een deel van de woning uitgebouwd waardoor de woonkamer aanzienlijk groter is geworden. De 2e etage is voorzien van een nokverhoging over de volle breedte waardoor een 4e slaapkamer is gerealiseerd. De woning is verder volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas. Een heerlijke woning om in te starten of naar toe te verhuizen vanuit een appartement.

Indeling: entree, hal met garderobe, toilet, meterkast en kelderkast met veel bergruimte. Vanuit de hal toegang tot de royale L-vormige woonkamer met een plavuizen vloer met vloerverwarming. De woonkamer is flink groter geworden doordat de keuken is verplaatst naar de achteruitbouw. Moderne witte halfopen keuken in een hoekopstelling met inbouwspots en apparatuur (koelkast/vriezer, vaatwasmachine, kookplaat en afzuigkap). Via de keuken toegang tot de zonnige achtertuin op het westen met ruime vrijstaande stenen berging en achteruitgang.

1e etage: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met opstelplaats wasmachine, vaste wastafel in meubel en douche met douchescherm. De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer. Het dakterras is bereikbaar via de kleine slaapkamer. De 2e etage is bereikbaar via een vaste trap.

2e etage: voorzolder met veel bergruimte en opstelplaats C.V-ketel. Ruime 4e slaapkamer met op maat gemaakte kasten en eveneens veel bergruimte achter de knieschotten. De 2e etage is voorzien van een laminaatvloer en een nokverhoging over de volle breedte waardoor een bewoonbare 2e verdieping is gerealiseerd.

Bijzonderheden:

-Circa 136 m2 eigen grond

-Bouwjaar 1960

-4 slaapkamers

-Voor- en zonnige achtertuin op het westen

-Hardhouten kozijnen met dubbel glas

-Plavuizen vloer met vloerverwarming en betonnen ondervloer op de begane grond

-C.V.-ketel Remeha Quinta uit 2007

-Gebruiksoppervlakte wonen circa 101 M2

-Officieel BBMI/NEN 2580 meetrapport beschikbaar

Ook voor hypotheekadvies of het vrijblijvend berekenen van uw hypotheekmogelijkheden kunt u bij ons terecht.

Ongeacht de kwaliteit van het object, wordt in verband met het bouwjaar een ouderdom- en asbestclausule in de koopovereenkomst opgenomen.

Het object is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel de woning zorgvuldig is opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Eengezinswoning Bouwjaar:1960
Aantal kamers:5 Woonoppervlakte:101 m2
Inhoud:361 m3 Verwarming:C.V. combiketel
Warm water:C.V. combiketel Buitenruimte:voor- en achtertuin
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-Hardhouten kozijnen met dubbelglas

-Nokverhoging over de volle breedte

-4 slaapkamers

-Achtertuin op het westen

Foto's

foto van Wilhelminastraat 38
foto van Wilhelminastraat 38 foto van Wilhelminastraat 38 foto van Wilhelminastraat 38 foto van Wilhelminastraat 38

Kaart