Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Laan Van Nieuw Blankenburg 178

3181DH Rozenburg

€  305.000,-- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

UITGEBREIDE PRESENTATIE MET FOTO'S EN PLATTEGROND TE ZIEN OP FUNDA!!

Een zeer goed onderhouden eengezinswoning die de afgelopen jaren met gevoel voor stijl en met gebruik van mooie materialen, vakkundig intern en extern is gerenoveerd. De gevel is aan de voor- en achterzijde, gereinigd, opnieuw gevoegd en geimpregneerd. De keuken is uit 2018. De badkamer is in 2020 compleet gerenoveerd waarbij ook de elektra en het leidingwerk zijn vervangen. De woonkamer is in 2020 voorzien van een nieuwe plavuizen vloer met vloerverwarming en diverse stijlvolle loft schuifdeuren. De fraai aangelegde achtertuin is een oase van rust met sfeervolle planten in mooie plantenbakken, een "African Cottage" en een zonnescherm over de volle breedte met afstandsbediening. In 1 van de slaapkamers zijn op maat gemaakte inloopkasten geplaatst. Het dak van de schuur is in 2019 vervangen en in 2020 is er een nieuwe C.V.-ketel geplaatst. Kortom een woning die zo is te betrekken.

Indeling: entree, klompenhok met meterkast, garderobe en nieuwe schuifdeuren, sfeervolle L-vormige woonkamer met een mooie plavuizen vloer met vloerverwarming, een trapkast en twee loft schuifdeuren. Tussenhal met een modern toilet met zwevend closet en klein fonteintje. Mooie witte keuken in dubbele wandopstelling met een plavuizen vloer, designradiator en inbouwapparatuur (oven, 5-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast, vriezer en afzuigkap). Via de keuken heeft u toegang tot de sfeervolle zonnige achtertuin op het zuiden met een zonnescherm over de volle breedte, African Cottage, berging, achteruitgang en aansluitend een eigen parkeerplaats.

1e etage: overloop, luxe badkamer met 2e toilet, natuurstenen opbouw waskom, inbouw wastafelmengkraan, vloerverwarming, verwarmde spiegel, designradiator en stortdouche. De badkamer is in 2020 geheel gerenoveerd waarbij ook het leidingwerk en de elektra zijn vervangen. 3 slaapkamers waarvan er 1 is voorzien van op maat gemaakte inloopkasten. De slaapkamers zijn allen voorzien van een lichte laminaatvloer.

2e etage is bereikbaar via een vaste trap: overloop met bergruimte en opstelplaats voor de wasmachine/droger. Ruime 4e slaapkamer met dakkapel, airco, laminaatvloer en bergruimte achter de knieschotten.

Dit is werkelijk een eengezinswoning die zonder noemenswaardige investeringen is te betrekken. Maak daarom snel een afspraak om deze woning te bezichtigen.

Bijzonderheden:

-Circa 155 m2 eigen grond

-Bouwjaar 1970

-Eigen parkeerplaats achter de woning

-4 slaapkamers

-Fraai aangelegde achtertuin op het zuiden

-Elektrische zonnescherm met afstandsbediening

-Hardhouten kozijnen met dubbel glas

-Plavuizen vloer met vloerverwarming (2020) op de begane grond

-Gevels gereinigd, opnieuw gevoegd en geimpregneerd

-C.V. ketel Vaillant ecoTec plus (2020)

-Badkamer volledig gerenoveerd (2020)

-Gebruiksoppervlakte wonen circa 113 m2

-Bruto inhoud woning circa 388 m3

-Officieel BBMI/NEN 2580 meetrapport aanwezig

-Voor de maten verwijzen wij u naar de plattegrond

-Oplevering in overleg

Ook voor hypotheekadvies of het vrijblijvend berekenen van uw hypotheekmogelijkheden kunt u bij ons terecht.

Ongeacht de kwaliteit van het object, wordt in verband met het bouwjaar een ouderdom- en asbestclausule in de koopovereenkomst opgenomen.

Het object is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel de woning zorgvuldig is opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Eengezinswoning Bouwjaar:1970
Aantal kamers:5 Woonoppervlakte:113 m2
Inhoud:388 m3 Verwarming:C.V. combiketel
Warm water:C.V. combiketel Buitenruimte:voor- en achtertuin
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-Eigen parkeerplaats achter de woning

-Fraai aangelegde achtertuin op het zuiden

-Hardhouten kozijnen met dubbel glas

-Gevels gereinigd, opnieuw gevoegd en geimpregneerd

-C.V. ketel Vaillant ecoTec plus (2020)

-Badkamer volledig gerenoveerd (2020)

-

Foto's

foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 178
foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 178 foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 178

Kaart