Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Meiendaal 115

3181AR Rozenburg

€  185.000,- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

UITGEBREIDE RAPPORTAGE MET FOTO'S EN PLATTEGROND TE ZIEN OP FUNDA !

Ruim 4-kamer appartement op de 4e (bovenste) etage van dit appartementencomplex gelegen aan de rand van Rozenburg. Het complex is in 2006 aan de buitenzijde geheel gerenoveerd. Intern is het appartement door de huidige eigenaar in 2018 en 2019 gerenoveerd. Er is toen een nieuwe keuken geplaatst, de badkamer is vernieuwd, plafonds en muren zijn geschilderd en het gehele appartement is voorzien van modern hoogwaardig laminaat. Let op! Op dit moment rust er een erfpachtconstructie ("Kopen naar Wens") op het appartement maar, deze wordt voor de overdracht door de huidige eigenaar afgekocht.

Indeling:

Op de Begane grond bevindt zich de centrale hal met brievenbussen, bergingen en het trappenhuis. Op de 4e etage is de entree naar het appartement. U komt binnen in een ruime hal met garderobe. Er is een separaat keurig net toilet met fonteintje. De gerenoveerde keuken (2018) is voorzien van diverse inbouwapparatuur van Bauknecht (afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, 5-pits gasfornuis en een combi-oven). Er is een ruime, lichte woonkamer met een afmeting van circa 6,12 m x 3,72 m. Slaapkamer 1 met een afmeting van circa 4,05 m x 3,72 m is voorzien van een Frans balkon en geeft toegang tot de moderne gerenoveerde badkamer met een douche, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting. Slaapkamer 2 heeft een afmeting van circa 3,05 m x 2,95 m en heeft een toegangsdeur tot een ruim balkon op het westen van circa 7 m2. Slaapkamer 3 heeft een afmeting van circa 4,97 m x 2,40 m.

Een erg leuk, fris en compleet appartement voor starters op de woningmarkt, welke zonder noemenswaardige investeringen is te betrekken. Diverse meubels (in 2018 en 2019 aangeschaft) zijn ter overname.

Bijzonderheden:

-Bouwjaar 1965

-Gebruiksoppervlakte wonen 79,40 m2

-Bruto inhoud woning 251,14 m3

-Officieel BBMI / NEN 2580 meetrapport aanwezig

-Intercomsysteem voor het openen van de buitendeur

-Nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ dubbel glas

-Kiep-/kantelramen

-Blokverwarming

-Energielabel E

-Fietsenberging op de begane grond

-Bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren is 117,12 per maand

-Voorschot stookkosten 90,-- per maand

-Actieve VVE

-Huurboiler Eneco ( 11,95 per maand)

-Oplevering in overleg

Ook voor hypotheekadvies of het vrijblijvend berekenen van uw hypotheekmogelijkheden kunt u bij ons terecht.

Ongeacht de kwaliteit van het object, wordt in verband met het bouwjaar een ouderdom- en asbestclausule in de koopovereenkomst opgenomen.

Het object is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel de woning zorgvuldig is opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Appartement Bouwjaar:1965
Aantal kamers:4 Woonoppervlakte:80 m2
Inhoud:251 m3 Verwarming:Blokverwarming
Warm water:Boiler Buitenruimte:Balkon
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-Kunststof Kozijnen met dubbelglas (HR++)

-Kiep-/kantelramem

-In 2018/2019 intern gerenoveerd

Foto's

foto van Meiendaal 115
foto van Meiendaal 115

Kaart