Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Karel Doormanlaan 193

2283AM Rijswijk (ZH)

€  395.000,-- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING EN FOTOPRESENTATIE TE ZIEN OP FUNDA.

In een rustige, kindvriendelijke omgeving gelegen ruime, sfeervolle hoekwoning op maar liefst 233 m2 eigen grond. De woning heeft 4 slaapkamers, een voor-, zij- en royale zonnige achtertuin op het zuidoosten, 2 bergingen, een achterom en 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein aan de zijkant van het pand. Het frequente onderhoud heeft een goede basis gelegd om een en ander te moderniseren. Met een beetje creativiteit zijn de investeringen te overzien en is de woning aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

De woning is centraal gelegen in Rijswijk met in de directe nabijheid meerdere basisscholen, het Wilhelminapark, winkelcentrum "In de Bogaard" en diverse speelveldjes. Het NS-station Rijswijk is op circa 9 minuten loopafstand en diverse uitvalswegen zoals de A4, A12 en A13 zijn nabij.

INDELING

Voortuin met aan de zijkant 2 privé parkeerplaatsen, entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje, kelder en trap naar de 1e verdieping. Royale, lichte living met openhaard, parketvloer, schuifpui aan de voorkant met toegang tot de voortuin en schuifpui aan de achterzijde met toegang tot de heerlijke, fraai aangelegde, zonnige achtertuin op het zuidoosten met stenen berging, tuinhuis, zonnescherm en achterom. Keuken met plavuizen vloer, inbouwapparatuur en natuurstenen aanrechtblad, bijkeuken met opstelplaats voor een wasmachine en droger.

1e etage: overloop, 2e toilet, badkamer met ligbad, vaste wastafel en badgeiser, 1 slaapkamer aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde.

2e etage: ruime overloop met dakraam, vaste wastafel en bergruimte, royale 4e slaapkamer met dakkapel en veel bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:

-Bouwjaar 1957

-Circa 233 m2 eigen grond

-Voorzien van aluminium kozijnen met dubbelglas

-Schuifpui aan voor- en achterzijde

-4 slaapkamers

-Fraai aangelegde voor-, zij- en achtertuin met tuinhuisje

-Achtertuin op het zuidoosten

-2 parkeerplaatsen naast de woning

-Gebruiksoppervlakte wonen 113 m2

-Bruto inhoud woning circa 420 m3

-Officieel BBMI/NEN 2580 meetrapport aanwezig

-Voor de maten verwijzen wij u naar de plattegrond

-Oplevering in overleg

Ongeacht de kwaliteit van het object, wordt in verband met het bouwjaar een ouderdom- en asbestclausule in de koopovereenkomst opgenomen.

Het object is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel de woning zorgvuldig is opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Hoekwoning Bouwjaar:1957
Aantal kamers:5 Woonoppervlakte:113 m2
Inhoud:420 m3 Verwarming:C.V. combiketel
Warm water:Combiketel & Badgeiser Buitenruimte:voor-, zij- en achtertuin
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-Aluminium kozijnen met dubbelglas

-Zonnige achtertuin op het zuidoosten

-Circa 233 M2 eigen grond

-2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein

Foto's

foto van Karel Doormanlaan 193
foto van Karel Doormanlaan 193

Kaart