Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Anna Paulownastraat 33A

2518BB 's-Gravenhage

€  695.000,- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

UITGEBREIDE RAPPORTAGE MET FOTO'S EN PLATTEGROND TE ZIEN OP FUNDA !

In misschien wel de mooiste straat van het Zeeheldenkwartier gelegen royaal 3-dubbel bovenhuis met circa 167 m2 woonoppervlakte en diverse balkons. Het pand is centraal gelegen op nog geen 100 meter loopafstand van de sfeervolle terrassen op het Anna Paulownaplein en op circa 5 minuten wandelen van de Paleistuin en de gezellige cafés en restaurants in het historisch centrum. In de omgeving zijn verschillende winkels aanwezig om in de dagelijkse, maar ook in de meer speciale, behoeftes te voorzien. Binnen 10 minuten bent u op de fiets, via de lommerrijke Scheveningseweg, op de Boulevard van Scheveningen. De locatie is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en uitvalswegen zijn nabij.

Momenteel is er per etage een zelfstandige woonruimte, maar deze indeling is geen vast gegeven. De inrichting is flexibel en kan aan elke persoonlijke situatie worden aangepast.

De indeling van het appartement is als volgt.

Entree op straatniveau, trap naar de 1e etage, overloop, hal, woonkamer met laminaat en vaste kasten, keuken met aansluitend een knus balkon met ochtendzon. Badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Slaapkamer met laminaat, vaste kasten en erker.

Trap naar de 2e etage: overloop, hal, riante voor- en achterkamer met laminaat en vaste kasten, (bij)keukentje, badkamer met douche, vaste wastafel en toilet, heerlijk terras met ochtend- en middagzon (in de zomermaanden) en balkon met ochtendzon.

Trap naar de 3e etage: riante kamer aan de voorzijde met laminaat en een Frans balkon, keuken, badkamer met douche, vaste wastafel en toilet, achterkamer met laminaat.

Bijzonderheden:

-Bouwjaar 1903

-Beschermd stadsgezicht

-Eigen grond

-Gebruiksoppervlakte wonen circa 167 m2

-Bruto inhoud woning circa 576 m3

-Grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas

-Draai/kiepramen

-Erkers op de 1e en 2e etage met fraai uitzicht richting centrum en Anna Paulownaplein

-VVE niet actief (wel inschrijving in de KvK en een gezamenlijke opstalverzekering)

-Energielabel F

-Het appartement wordt leeg opgeleverd

-Officieel BBMI/NEN 2580 meetrapport aanwezig

-Voor de maten verwijzen wij u naar de plattegrond

-Oplevering in overleg

Ongeacht de kwaliteit van het appartement, wordt in verband met het bouwjaar een ouderdoms- en materialenclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Verkopers hebben het pand nooit zelf bewoond. Een niet zelf-bewoningsclausule wordt in verband hiermee opgenomen in de koopovereenkomst.

Het appartement is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel de woning zorgvuldig is opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Appartement Bouwjaar:1903
Aantal kamers:6 Woonoppervlakte:167 m2
Inhoud:576 m3 Verwarming:C.V. Ketel
Warm water:Geisers Buitenruimte:Balkons
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-Hardhouten kozijnen met dubbelglas

-Bescherm stadsgezicht

-Eigen grond

Foto's

foto van Anna Paulownastraat 33A
foto van Anna Paulownastraat 33A

Kaart