Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Gedempte Sloot 21

2513TC 's-Gravenhage

€  250.000,-- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

UITGEBREIDE PRESENTATIE MET FOTO'S EN VIDEO OP FUNDA

Nabij het karakteristieke centrum van Den Haag, maar toch rustig gelegen sfeervol dubbel bovenhuis met een gezellige woonkamer, royale woon-/eetkeuken, ruime badkamer en 2 slaapkamers. Het appartement ligt op een steenworp afstand van het buurtpark Kortenbos en op circa 5 minuten wandelen van de Paleistuin en gezellige cafés en restaurants van de Haagse binnenstad. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en uitvalswegen zijn nabij.

Een aantal jaren geleden is er gestart met de modernisering van het appartement. De vloeren van de 1e en 2e etage zijn in 2019 voorzien van een moderne laminaatvloer. Op bijna alle muren is stijlvol fijnmazig glasvezelbehang aangebracht. De muren en het houtwerk zijn in 2018 grotendeels professioneel geschilderd en via de VVE is het balkon gerenoveerd. De badkamer heeft nog aandacht nodig maar er is een goede basis gelegd voor verdere renovatie en inrichting.

Indeling:

Entree op straatniveau, hal met meterkast, trap naar de 1e etage, keurig net toilet, gezellige woonkamer met veel lichtinval, trapkast, schouw, glas-in-lood ramen en moderne laminaatvloer, woon-/eetkeuken met apparatuur en opstelplaats CV-installatie, toegangsdeur naar een ruim balkon waar u heerlijk kunt genieten van de ochtendzon.

Gesloten trap naar de 2e etage, royale overloop met lichtkoepel, aan voor- en achterzijde een ruime slaapkamer voorzien van een moderne laminaatvloer, badkamer met een vaste wastafel, doucheruimte, opstelplaats wasmachine en 2e toilet.

Bijzonderheden:

-Bouwjaar 1928

-Eigen grond

-Grotendeels voorzien van dubbelglas

-Actieve VVE (bijdrage € 100,-- per maand)

-Gebruikersoppervlakte wonen circa 73 m2

-Bruto inhoud woning circa 233 m3

-CV-ketel Remeha Avanta 28 C (2008)

-Officieel NEN 2580 meetrapport aanwezig

-Voor de maten verwijzen wij u naar de plattegrond

-Energielabel F (voorlopig)

-Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing

-Oplevering in overleg

Ongeacht de kwaliteit van het appartement, wordt in verband met het bouwjaar een ouderdoms- en materialenclausule in de koopovereenkomst opgenomen.

Het appartement is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel de woning zorgvuldig is opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Appartement Bouwjaar:1928
Aantal kamers:3 Woonoppervlakte:73 m2
Inhoud:233 m3 Verwarming:C.V. combiketel
Warm water:C.V. combiketel Buitenruimte:Balkon
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-nabij het centrum gelegen

-grotendeels voorzien van dubbelglas

-gedeeltelijk gerenoveerd

Foto's

foto van Gedempte Sloot 21
foto van Gedempte Sloot 21

Kaart