Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Statenlaan 151

2582GX 's-Gravenhage

€  595.000,--k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

UITGEBREIDE PRESENTATIE MET FOTO'S EN VIDEO OP FUNDA

Op de grens van het Geuzen- en Statenkwartier gelegen, zeer royaal herenhuis met maar liefst 5 slaapkamers, een woonkamer van circa 46 m2, een ruime kelder, knusse achtertuin, balkon op de 1e etage en een ruim zonnig dakterras op de 2e etage. De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

Aantrekkelijk gesitueerd en heerlijk wonen op steenworp afstand van het levendige gebied ‘Scheveningen Haven’ en op loopafstand van het strand, de boulevard, de Frederik Hendriklaan en het Kunstmuseum. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en uitvalswegen zijn nabij.

De woning is de afgelopen jaren op diverse vlakken professioneel aangepakt. Kozijnen aan de voorzijde van de parterre en voorzijde 1e etage zijn vervangen, bitumen dakbedekking is vernieuwd, gresbuis riolering is vervangen tot aansluiting gemeentelijk riool, diverse wandcontactdozen zijn vervangen, diverse plafonds zijn gerenoveerd en een deel het huis is opnieuw gestuukt. Er zijn nog diverse ruimtes die aandacht nodig hebben, maar verrichte werkzaamheden hebben een goede basis gelegd voor verdere renovatie en inrichting. Een uitgebreid overzicht van de werkzaamheden met achterliggende offertes en facturen zijn beschikbaar.

Indeling: entree, royale hal met meterkast, gang, toilet, toegang tot de kelder, grote doorgebroken woon-/eetkamer met (gas) open haard en schuifpui naar de achtertuin op het zuidwesten, keuken met inbouwapparatuur (oven, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en afzuigkap).

1e etage: Overloop met toilet, voorzijkamer, voorkamer, achterslaapkamer met vaste hoekkast en openslaande deuren naar het balkon, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, afgesloten trap naar de 2e etage.

2e etage: ruime overloop, voorzijkamer met dakkapel, voorkamer met dakkapel, 2e keuken met douche, zeer zonnig en royaal achterterras op het zuidwesten.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1921

- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht

- Grotendeels voorzien van dubbelglas

- Riolering vernieuwd (2020)

- Bitumen dakbedekking 2e etage vervangen (2019/2020)

- Wandcontactdozen vervangen (2020)

- Nieuwe kozijnen voorzijde parterre en voorzijde 1e etage (2018)

- CV-ketel Remeha Avanta 35C (2011)

- Beschermd stadsgezicht

- Energielabel F

- Gebruikersoppervlakte wonen ca. 175 m2

- Bruto inhoud woning ca. 599 m3

- Officieel NEN 2580 meetrapport aanwezig

- Voor de maten verwijzen wij u naar de plattegrond

- Oplevering in overleg

Ongeacht de kwaliteit van het appartement, wordt in verband met het bouwjaar een ouderdom- en asbestclausule in de koopovereenkomst opgenomen.

Het appartement is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel de woning zorgvuldig is opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Woonhuis/praktijk Bouwjaar:1921
Aantal kamers:6 Woonoppervlakte:175 m2
Inhoud:599 m3 Verwarming:C.V. combiketel
Warm water:C.V. combiketel Buitenruimte:Achtertuin
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-Op loopafstand van haven en strand

-5 slaapkamers

-grotendeels dubbelglas

Foto's

foto van Statenlaan 151
foto van Statenlaan 151

Kaart