Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Emmastraat 81

3181GC Rozenburg

€  245.000-- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

UITGEBREIDE PRESENTATIE MET FOTOREPORTAGE EN VIDEO OP FUNDA

Centraal, nabij winkels en openbaar vervoer gelegen, royale hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin, stenen berging en achteruitgang. De woning ligt op maar liefst 204 m2 eigen grond en heeft een zonnige achtertuin op het zuiden. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig aan de voor- en achterzijde van de woning. De parterre heeft een L-vormige woonkamer en een open keuken. De 1e etage heeft 3 slaapkamers en een royale badkamer van circa 2,72 m x 2,25 m. De volwaardige zolderetage is voorzien van een overloop met veel bergruimte, een opstelplaats voor wasmachine en droger en een extra slaapkamer.

Indeling: entree met garderobe en meterkast, royale L-vormige woonkamer met een laminaatvloer, eenvoudige keuken, tussenhal met toilet en trap naar de 1e etage.

1e et.: overloop, royale badkamer met douchecabine, 2e toilet en designradiator, 3 slaapkamers.

Vaste trap naar de 2e etage: royale overloop met wasmachine-opstelplaats, cv-combiketel, bergruimte en een ruime 4e slaapkamer met velux dakraam.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een bezichtiging.

Ongeacht de kwaliteit van de eengezinswoning, wordt in verband met het bouwjaar een ouderdoms- en asbestclausule in de koopovereenkomst opgenomen.

De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel de woning zorgvuldig is opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Hoekwoning Bouwjaar:1975
Aantal kamers:5 Woonoppervlakte:109 m2
Inhoud:385 m3 Verwarming:C.V. combiketel
Warm water:C.V. combiketel Buitenruimte:voor-, zij- en achtertuin
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

- 204 m2 eigen grond

- Voor, zij- en achtertuin

- Dubbelglas

- CV-ketel Remeha Avanta (2010)

- Genoeg parkeerplaatsen rondom de woning.

- Bouwjaar 1975

- Bruto vloeroppervlakte woning 152 m2

- Gebruiksoppervlakte wonen 108,90 m2

- Bruto inhoud w

Foto's

foto van Emmastraat 81
foto van Emmastraat 81

Kaart