Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

1e Braamstraat 5

2563HT 's-Gravenhage

€  299.000,-- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

In de aantrekkelijke Heesterbuurt, nabij openbaar vervoer, winkels en restaurants gelegen, sfeervol, royaal en goed onderhouden dubbel bovenhuis. Dit voormalig 6 kamer appartement is in 2005 compleet en stijlvol gerenoveerd, waarbij alle leidingen zijn vervangen voor zowel gas, water als elektra. De oude houten kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas.

Indeling: Entree op straatniveau, trap naar de 1e etage, overloop, ruim toilet met hangend closet en inbouwreservoir, grote openslaande deuren met toegang tot de ruime L-vormige woon-/ eetkamer (ca 10,72 m * 3,28/5,43 m), balkon aan de achterzijde, luxe keuken (ca. 3,62 m * 2,00 m) met apparatuur.

2e etage: overloop, moderne 2e toilet, voorslaapkamer (ca. 5,50 m * 3,30 m), voorzijkamer (ca. 2,93 m * 2,02 m), achterslaapkamer (ca. 5,05 m * 3,30 m), ruime, uitgebouwde badkamer (ca. 5,20 m * 2,00 m) met wasmachine opstelplaats, ligbad en douchecabine.

Keuken:

Luxe keuken (2005) uitgevoerd in de kleur hoogglans Sienarood met een werkblad en achterwand van zwart graniet. Werkhoogte ca. 97 cm.

Apparatuur:

Vrijstaand fornuis met vonkontsteking, Fry-Top, 1 wok gasbrander, 2 snelle- en 1 semi-snelle gasbrander(s), multifunctionele en conventionele oven, resp. 8/4 functies. Merk BORETTI, Kleur diepzwart. Energieklasse A.

Schouwwasemkap met motor, capaciteit 800 m3/u, metalen vetfilters halogeenverlichting, druktoetsen, 3 standen, 2 warmhoudlampen. Merk BORETTI, Kleur diepzwart. Energieklasse A.

Volledig geÔntegreerde vaatwasmachine met 5 programmaís en 4 temperaturen, druktoetsbediening, aqua-sensor, waterwissel spoeltechniek, rackmatic en (nagenoeg) geluidsloos. Merk ZANUSSI. Energieklasse A

GeÔntegreerde koel-/ vriescombinatie met een inhoud van 187/ 74 liter, anti-bacteriŽn systeem, allfrost techniek, ****-vriesgedeelte met 3 laden. Merk SIEMENS.

Energieklasse A.

Badkamer:

In 2005 aangelegd op de 2e etage. Hierbij is de oorspronkelijke tweede balkon van het huis bij de badkamer getrokken. Hierdoor is een extra grote badkamer ontstaan met dubbele wastafel (merk Sanicare), douchecabine, bubbelbad en opstelplaats voor droger en wasmachine met twee veiligheidsschakelaars.

Vloeren:

De L-vormige woon-/eetkamer op de 1e etage is voorzien van Jatoba houten vloerdelen met een geluid-isolerend ondervloer van Elastilon (+ 25dB). De keuken is voorzien van een marmer composiet tegelvloer. De toiletten zijn betegeld. De slaapkamers zijn voorzien van laminaat en de voorzijkamer van vinyl. In de badkamer ligt een marmeren composiet tegelvloer.

Overige info:

Dakbedekking is vernieuwd in 2004. In de koop- en leveringsakte wordt opgenomen een ouderdomsclausule en asbestclausule.

Elektra:

16-groepenkast met 4 aardlek schakelaars. Bestaande elektriciteitsaansluiting is verwijderd en in 2005 vervangen door een nieuwe, waarbij de nieuwe aansluiting een maximale capaciteit heeft van 17 kVA, afgezekerd op 3x25 A (3 fase aansluiting). De nieuwe aansluiting is t.o.v. de oorspronkelijke situatie verzwaard van 1x35 naar 3x25 kVA.

Centrale Verwarming:

In 2005 nieuw geÔnstalleerde verwarmingsinstallatie voorzien van een HR-ketel met ingebouwde boiler (capaciteit 50 liter). Merk DAALDEROP, type Combifort.

Kozijnen:

Oude houten kozijnen met enkel glas zijn vervangen door kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas. In de voorzijkamer op de 2e etage is een Velux kantelraam geplaatst.

Extra:

Bergzolder gecreŽerd met extra opbergruimte. Wateraansluiting begane grond. 5 antenne aansluitingen. 3 op de 1e etage in de woon-/ eetkamer, 1 in de voorkamer (2e etage) en 1 in de achterkamer (2e etage). Plafonds in het gehele huis voorzien van uniek fijnkorrelig spuitwerk.

Ongeacht de kwaliteit van het appartement wordt in verband met het bouwjaar een ouderdoms- en asbestclausule in de koopovereenkomst opgenomen.

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaardt voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Appartement Bouwjaar:1921
Aantal kamers:4 Woonoppervlakte:116 m2
Inhoud:330 m3 Verwarming:C.V. combiketel
Warm water:C.V. combiketel Buitenruimte:Balkon
Oplevering:Direct Bijzonderheden:

-Kunststof kozijnen met dubbelglas

-in 2005 intern gerenoveerd

-alle leidingen en elektra vervangen

Foto's

foto van 1e Braamstraat 5
foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5 foto van 1e Braamstraat 5

Kaart