Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Laan Van Nieuw Blankenburg 306

3181AM Rozenburg

€  175.000,-- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

In gerenoveerd gebied, rustig gelegen, eenvoudige doch nette eengezinswoning met 4 slaapkamers, inpandige berging/bijkeuken, voor- en zeer royale achtertuin. Het geheel gelegen op circa 172 m2 eigen grond.

Indeling: entree met garderobe, toilet, woonkamer met aangrenzend halfopen keuken met apparatuur, bijkeuken met toegang tot de royale achtertuin. 1e etage: overloop, badkamer met ligbad en vaste wastafel. 2 voorslaapkamers en 2 achterslaapkamers. De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. C.V. gas. De woning heeft wat aandacht nodig maar is daardoor zeer gunstig geprijsd.

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten en lasten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaardt voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Eengezinswoning Bouwjaar:1965
Aantal kamers:5 Woonoppervlakte:100 m2
Inhoud:260 m3 Verwarming:C.V. combiketel
Warm water:C.V. combiketel Buitenruimte:voor- en achtertuin
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-Ruime achtertuin

-4 slaapkamers

-Gunstig geprijsd

Foto's

foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306
foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306 foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306 foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306 foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306 foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306 foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306 foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306 foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306 foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306 foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306 foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306 foto van Laan Van Nieuw Blankenburg 306

Kaart