Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Molenweg 11-13

3181AT Rozenburg

€  1.800,-- p.m.

Kenmerken | Foto's | Kaart

TE HUUR WINKELRUIMTE

Winkelruimte gelegen in het dorpscentrum van Rozenburg, vlakbij diverse landelijke ketens zoals het Kruitvat, Albert Heijn, Blokker en de Hema. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aan voor- en achterzijde. In het centrum van Rozenburg bevinden zich zowel woningen als winkels.

Het pand bestaat uit 2 winkelpanden welke zijn samengevoegd, waardoor een ruimte van circa 140 m2 is ontstaan. Aan de achterzijde is er ruimte voor een kantoortje dan wel opslag. Verder is er een toilet, pantry en achteruitgang. Het pand wordt op dit moment gebruikt als administratiekantoor en is geschikt voor diverse doeleinden.

Rozenburg is gunstig gelegen aan de A15 richting Rotterdam en de Europoort/Maasvlakte. De snelweg is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf het centrum. Openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand.

Bestemmingsplan bebouwde kom Rozenburg van de gemeente Rozenburg, vastgesteld op 11 maart 2010 is van toepassing. De bestemming is gemengd. De voor gemengd aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor:

-Maatschappelijk op de begane grond;

-Cultuur en ontspanning op de begane grond;

-Dienstverlening op de begane grond;

-Kantoren op de begane grond en eerste verdieping;

-Wonen;

-Horeca, categorie 1 en 2 op de begane grond;

Voor een uitgebreide omschrijving verwijzen wij u naar het bestemmingsplan.

-Kale huurprijs 1800,-- per maand exclusief btw

-Miminale huurperiode is 5 jaar

-Borgsom is 3 maanden huur

-Beschikbaar per augustus 2020

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij het pand zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verhuurder enige aansprakelijkheid aanvaardt voor afwijkingen in de opgegeven maten. Huurder wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Bedrijfsruimte Bouwjaar:1980
Aantal kamers:0 Woonoppervlakte:140 m2
Inhoud:360 m3 Verwarming:C.V.-ketel
Warm water: Buitenruimte:
Oplevering: Bijzonderheden:

Foto's

foto van Molenweg 11-13
foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13 foto van Molenweg 11-13

Kaart