Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Hypotheken

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke stap in een mensenleven. Een hypotheek bepaalt jarenlang de financiŽle situatie van u en de mensen in uw directe omgeving. Het is dan ook belangrijk dat u de juiste keuze maakt en in dat proces professioneel en vakkundig wordt geadviseerd.

Bij Emmastaete kunt u rekenen op jarenlange ervaring in elke fase rondom het afsluiten of aanpassen van een hypotheek. Onze gediplomeerde hypotheekadviseur is geregistreerd bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Registratie bij deze stichting houdt in dat onze adviseur zijn kennis verplicht op peil moet houden. Via een landelijke toetsing wordt jaarlijks gemeten of hij aan deze verplichting heeft voldaan.

Als relatie staat u in ons advies centraal en houden wij zoveel als mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en situatie. Onze aanpak en advies is transparant en compleet en eindigt niet als de hypotheek eenmaal is afgesloten. Ook daarna staan wij volledig tot uw beschikking als er vragen of problemen zijn.

Wij zijn adviesvrij, dat wil zeggen dat wij vrij zijn om u hypotheken van verschillende verzekeringsmaatschappijen en financiŽle instellingen te adviseren. Ons kantoor heeft geen verplichting om hypotheken bij bepaalde instellingen onder te brengen. Met betrekking tot onze onafhankelijkheid betekent dit voor u een extra waarborg en geeft u de garantie dat u niet wordt beperkt in uw mogelijkheden.

Maak een afspraak...