Deze website is ziet er beter uit met een moderne browser. Meer informatie...

Terug naar het woningaanbod overzicht

Eikenlaan 31

3181BE Rozenburg

€  217.500,-- k.k.

Kenmerken | Foto's | Kaart

Eengezinswoning met 4 slaapkamers gelegen in een kindvriendelijke buurt, aan een brede groenstrook. De woning heeft een voor- en zonnige achtertuin, stenen berging, achteruitgang, zonnepanelen en diverse interessante extra’s.

Indeling: entree, trapkast, meterkast met uitgebreide groepenkast, net toilet, moderne nieuwe witte keuken met inbouwapparatuur en toegang tot royale en nagenoeg volledig betegelde, zonnige achtertuin op het westen met berging en achteruitgang. Doorzonwoonkamer met een nieuwe laminaatvloer.

1e et.: overloop, kast, 3 slaapkamers (resp. ca. 3,55 m * 3,00 m, 2,78 m * 2,52 m, en 3,87 m * 2,82 m) allen voorzien van een moderne laminaatvloer, badkamer met douche en vaste wastafel.

Vaste trap naar een afgetimmerde en afgewerkte zolderetage met nokverhoging over de volle breedte. Royale overloop met c.v. opstelplaats en bergruimte, 4e slaapkamer (ca. 4,00 * 3,50 m).

-Dak en spouwmuren zijn geisoleerd.

-Dak is voorzien van 12 zonnepanelen.

-Uitgebreide nieuwe groepenkast

-Recent intern en extern geschilderd

-Nieuwe keuken met inbouwapparatuur

-Nieuw stucwerk in diverse kamers

-Hardhouten kozijnen met dubbelglas

-Nokverhoging over de gehele breedte

-C.v. combiketel (Remeha) 2015

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Soort woning:Eengezinswoning Bouwjaar:1966
Aantal kamers:5 Woonoppervlakte:108 m2
Inhoud:305 m3 Verwarming:C.V. combiketel
Warm water:C.V. combiketel Buitenruimte:voor- en achtertuin
Oplevering:In overleg Bijzonderheden:

-Dak en spouwmuren zijn geisoleerd.

-Dak is voorzien van 12 zonnepanelen.

-Uitgebreide nieuwe groepenkast

-Recent intern en extern geschilderd

-Nieuwe keuken met inbouwapparatuur

-Nieuw stucwerk in diverse kamers

-Hardhouten kozijnen met dubbelgl

Foto's

foto van Eikenlaan 31
foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31 foto van Eikenlaan 31

Kaart